“TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI”

ETKİLİ DİNLEME ÇALIŞMALARI
18 Aralık 2015
TED KARDEŞLİĞİNE GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞEKKÜRLER TED ESKİŞEHİR KOLEJİ
18 Aralık 2015

Ülkemizde 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan “Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası” Okulumuzda da değişik etkinliklerle kutlandı. Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılması, tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemini vurgulamaktı.
16 Aralık 2015 Çarşamba günü , B Blok Çok Amaçlı Salonumuzda, Okul Müdürümüz Raci ÜLKE ve Müdür Yardımcımız Nilüfer İNDAP’ın da katıldığı etkinlikte öğrencilerimizin hazırlamış olduğu ‘’MEYVELER’’ şiirleri 1. Sınıf öğrencilerimiz tarafından okundu.
Hafta boyunca sınıflarımızda tutumlu olmanın önemi vurgulandı. Çocuklarımızda yerli malı kullanmanın ve tasarruf etmenin bilinci uyandırılmaya çalışıldı. Ayrıca, öğrencilerimizin evlerinden getirmiş oldukları yiyecek ve meyveler, paylaşım yapılarak tüketildi. Böylece paylaşma fikri ve bilinci oluşturuldu.