ATATÜRK SPOR MERKEZİ

MODERN VE TAM DONANIMLI BİR EĞİTİM MERKEZİ…

Öğrencilerimizin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine, yaşam boyu spor ilkesini anlamalarına, kendilerine güven duymalarına ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla kampüsümüz içerisinde yer alan ve yapımı 2018 yılında tamamlanan Atatürk Spor Merkezimiz toplam 6,850 m2 alana sahiptir.

Spor Merkezimiz; bodrum, zemin, 1, 2 ve çatı katı olmak üzere 5 kattan oluşmaktadır.

Spor merkezimizin içerisinde;
• Yarı olimpik yüzme havuzu,
• Bale salonu,
• Fitness center,
• Okçuluk alanı
• 300 seyirci kapasiteli Basketbol Sahası
• Tribünsüz Basketbol Sahası
• Küçük Basketbol Sahası
• Modern donanımlı soyunma odaları
• Her katta eğitmen odaları
• Takım toplantı odaları
• Revir
• Kafeterya bulunmaktadır.

Yarı olimpik yüzme havuzumuz mevcut teknolojik imkanlar kullanılarak ve bütün hijyen kriterleri dikkate alınarak projelendirilmiştir. Öğrencilerimize Fitness Center olarak hizmet veren kısım 227 m2 dir. Basketbol sahalarımızda NBA onaylı parke zemin kullanılmış ve ulusal müsabakaların oynanabileceği standartlarda yapılmıştır. Bu sahalarda aynı zamanda voleybol, hentbol müsabakaları da yapılabilmektedir. Ayrıca modern olarak tasarlanmış 8 adet soyunma odası yapılmıştır.

Spor salonumuzun aydınlatma, ısıtma, havalandırma ve nem alma sistemleri en yüksek teknolojiler kullanılarak tasarlanmıştır.