BİR DESTANDIR ÇANAKKALE!

KANADA ÇİFT DİPLOMA PROGRAMI BAŞLIYOR
28 Şubat 2024
TED Kayseri Koleji, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 104. Yılını Anma Etkinlikleri Kapsamında Coşkulu Bir Program Düzenledi
20 Mart 2024

Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109.  yıl dönümünde “18 Mart Şehitleri Anma Günü” resmi ilçe töreni, Sayın Kaymakam’ımızın, ilçe genelindeki kıymetli protokolümüzün ve değerli okul yöneticilerimizin katılımlarıyla coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. yılında ortaokul öğrencilerimizle hazırladığımız programda, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı, günün anlam ve önemini içeren konuşma, Seyit Onbaşı Canlandırması, Ağıtlar Dans Gösterisi, Anzak Mektupları, Anafartalar Korosu, Arıburnu Oratoryosu, Conkbayırı Hikayeleri, Asker Kınası Halk Oyunları, Çanakkale Askerleri gibi eşsiz gösteriler sergilendi.

Dünyada bir eşi daha bulunmayan bir mücadeleyle bizlere unutulmaz bir mirası –vatan aşkını- bırakan ‘‘ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!’’ destanını yazan, başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, şan, şeref, tarih bizim, “Çanakkale Bizim” diyoruz.