Şaban ÖZSARIYILDIZ

Yönetim Kurulu Başkanı

Şaban ÖZSARIYILDIZ 1970 yılında Kayseri’de doğdu. Orta ve lise eğitimini TED Kayseri Koleji’nde (1988) tamamladı. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden 1994 yılında lisans diplomasını almıştır. Çalışma hayatına 1995 yılında aile şirketinde başlamıştır. Halen, metal sektöründe üretim yapan kurucu ortak olduğu firmada yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. 2005 yılından 2008 yılına kadar TED Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği yapan Şaban ÖZSARIYILDIZ, 2008-2019 tarihleri arasında TED Kayseri Temsilciler Kurulu üyeliği, 2019-2023 tarihleri arasında TED Kayseri Temsilcisi olarak görev yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ahmet Murat KÖMÜRCÜ

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Murat KÖMÜRCÜ 1969 yılında Kayseri’de doğdu. Orta ve lise eğitimini TED Kayseri Koleji’nde (1987) tamamladı. ODTÜ İnşaat Mühendisliği’nden (1991) mezun oldu. 1991-1993 arasında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünde yüksek lisans eğitimini burslu olarak tamamladı. 1991-1995 arasında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Yapı Mekaniği Anabilim dalında ikinci yüksek lisans eğitimini bitirdi. 2007 yılında Erciyes Üniversitesi İşletme Bölümünde doktora derecesini aldı. İş hayatına Bilkent Üniversitesinde (1992) araştırma görevlisi olarak başlayan Murat KÖMÜRCÜ, daha sonra inşaat sektörüne geçerek Alarko’ da işe başladı. Halen, inşaat ve elektrik sektöründe kurucu ortak olduğu firmalarda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakta, aynı zamanda Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. TED Kayseri temsilciliği yönetim kurulunda görev yapan Murat KÖMÜRCÜ, okulumuzun mezunlar derneği ve spor kulübünde de çeşitli zamanlarda görev yapmıştır. Murat KÖMÜRCÜ evli ve iki çocuk babasıdır.

Mehmet ÇEŞMEBAŞI

Sayman Üye

1971 Kayseri doğumludur. 1982/1989 döneminde TED Kayseri Koleji’nde orta ve lise eğitimini tamamlamıştır. 1995 İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 1996/1997 yıllarında ABD West Virginia University’de çeşitli sertifika programlarına katılmıştır. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisat Yüksek Lisans Tezli Programı’nda tez aşamasındadır. 25 yıllık bankacılık sektör deneyimine halen özel sektörde şube yöneticisi olarak devam etmektedir. Mehmet ÇEŞMEBAŞI 4 yıl Türkiye 1. ve 2. liglerinde Ankara Kolejliler, Kayseri Emniyet Spor, Meysu Spor ve Bakırköy Spor Kulüpleri’nde profesyonel basketbol oynamıştır. Kayseri Yüksek Öğrenim Vakfı şeref üyesidir. Evli ve iki çocuk babası olup, eşi Özlem Çeşmebaşı 1996, oğlu İsmail Efe Çeşmebaşı 2022 TED Kayseri Koleji mezunudur. Mert Çeşmebaşı ise TED Kayseri Koleji ilköğretim öğrencisidir.

Eda VELİBAŞOĞLU

Sekreter ÜYE

Eda VELİBAŞOĞLU 1972 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini TED Kayseri Koleji’nde (1989) tamamladı. İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden (1993) mezun oldu. 1993-1995 arasında İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2022 yılında İTÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mimarlık Bölümü’nde doktora derecesini aldı. Çalışma hayatına İstanbul Repro Restorasyon Proje İnş. LTD. ŞTİ. Şirketinde mimar olarak başlamıştır.  1996 yılında Kayseri’de EV Mim. Müh. Sağ. Hizm. LTD. ŞTİ. firmasını kurmuştur. Halen, mimarlık, inşaat ve sağlık sektöründe kurucu ortak olduğu firmada yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakta, aynı zamanda Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde misafir öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanlığı yapan Eda VELİBAŞOĞLU, aynı zamanda TED Kayseri Temsilciliği’nde, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nda ve Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği’nde görev yapmaktadır.

Mehmet ERCİYES

Yönetim Kurulu  Üye

1975 yılında Kayseri’de doğdu. TED Kayseri Kolejinden 1993 yılında mezun olduktan sonra 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Özel bir bankada Banka Müfettişi olarak çalıştıktan sonra 2003 yılında halen yapmakta olduğu mali müşavirlik mesleğine başladı. 2003-2008 yılları arasında TED Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2005-2009 yılları arasında TED Kayseri Koleji Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Halen TED Kayseri Temsilciler Kurulu Başkanlığı, AGÜ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Mülkiyeliler Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, KAYSAV Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği ve Kayseri İli Çevre Koruma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunda misafir öğretim görevlisi olarak da ders vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Koray DOĞAN

Yönetim Kurulu Üye

Koray Doğan 1970 yılında Erzincan’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini TED Kayseri Kolej’inde (1987) Tamamladı. Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde (1993) tamamladı. Hekimlik hayatına babasına ait klinikte başlayan Koray Doğan, halen Sağlık Bakanlığı ‘na bağlı Kayseri Ağız-Diş Sağlığı Hastanesinde, Diş Hekimi olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yunus ERŞEKERCİ

Yönetim Kurulu Üye

Yunus ERŞEKERCİ, 1977 yılında Kayseri’de doğdu. Orta ve lise eğitimini TED Kayseri Kolejinde (1995) tamamladı. 2003 yılında Niğde Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde lisansını tamamladı. 2003-2005 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 2005 yılında Kayseri Büyükşehir Belediyesinde göreve başladı. 2007-2014 yılları arasında İnşaat İşleri Şb. Müdürü olarak görev alan Yunus ERŞEKERCİ, 2015 yılından bu yana Asfalt Üretim Şb. Müdürü olarak çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ÜNVAN AD SOYAD
VAKIF YÖNETİM KURULU BAŞKANI & KURUCU TEMSİLCİSİ Şaban ÖZSARIYILDIZ