20 Eki

Okullar gibi toplu yaşam alanları bulaşıcı hastalıkların kolayca yayılma olasılığının yüksek olduğu yerlerdir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de değişen çevre ve iklim koşulları düşünülerek bulaşıcı hastalıkları önleyici tedbirler alınmaktadır. Alınan tedbirlerin en kolay ve temel olan yolu küçük yaşlardan itibaren el yıkama alışkanlığı kazandırmaktır. TED Kayseri Koleji Vakfı Özel İlkokulu olarak da bu alışkanlıkları kazandırmayı ve devam ettirmeyi önemsiyoruz. Bu doğrultuda Ana sınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Okul Hemşiremiz Gülay Arpalı tarafından el yıkama alışkanlığını teşvik etmek amacıyla “Temiz Eller, Temiz Okul” adlı sunum gerçekleştirildi. Tüm öğrencilerimiz sunumu ilgiyle izlediler. Sunum sonunda öğrencilerimize el yıkama çizelgeleri verilerek bu konuda sorumluluk üstlenmeleri sağlandı.