11 Mar

08/03/2019 tarihinde 5, 6 ve 7. sınıf tüm şube öğrencilerimize  rehber öğretmenimiz Zeliha AKSOY tarafından   “Teknoloji Canavara Dönüşmeden” adlı seminer yapılmıştır. Seminer kapsamında:

• Bağımlılık nedir ?
  • Teknoloji bağımlılığının belirtileri
  • Kimler risk altında?
  • Teknoloji bağımlılığı süreci nasıl başlar?
  • Adım adım teknoloji bağımlılığı…
  • Teknolojik bağımlılıklar
  • Teknoloji ile ilişkiniz nasıl olmalı?
  • Kendinizi test edin : Evet mi, Hayır mı?
  • Teknoloji bağımlısı olmamak için neler yapmalıyız.,

Başlıkları altında ele alınarak Teknoloji Bağımlılığı hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Seminer öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımı ile gerçekleşmiştir. Öğrenciler, kendi bağımlılık düzeylerine İlişkin başlangıç düzeyinde farkındalık kazanmışlardır.

Ayrıca Yeşilay’ın düzenlemiş olduğu ‘’Sağlıklı gelecek yeteneğinle şekillenecek ‘’ adlı yarımada okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimiz,yazmış oldukları eserleri arkadaşlarıyla paylaşma fırsatı buldular. Oldukça verimli geçen seminerde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.