29 Haz

11-29 Haziran 2018 tarihleri arasında öğretmenlerimize yapılan Seminer Programı kapsamında,  ilkokulda rehber öğretmenlerimiz Zerrin Hacıeminoğlu ve Özge Kebapçıgil tarafından psikodrama etkinlikleri başarıyla tamamlanmıştır.

Ortaokulda, ekip çalışması kapsamında pisa kulesi etkinliği, rehber öğretmenlerimiz Zeliha Aksoy ve Meltem Özyurt tarafından başarıyla gerçekleşmiştir.

Lisede hizmet içi eğitim kapsamında psikodrama etkinliklerimiz rehber öğretmenlerimiz Dilek Gültekin ve Pınar Otçıkın tarafından başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Okul psikoloğumuz Kübra Akkaş tarafından ise tüm öğretmenlerimize yönelik ‘Stres ve Başa Çıkma Yöntemleri’ konulu seminer yapılmıştır.

Emeği geçen tüm rehber öğretmenlerimize, okul psikoloğumuza, katılan tüm öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz.