eTwinning Okuluyuz!

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARI’NDA HİZMET İÇİ EĞİTİM BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR.
29 Haziran 2018
ETWINNING KALİTE ETİKETLERİMİZİ ALDIK!
2 Temmuz 2018

eTwinning Okul Etiketi; 2017 yılında sadece bireysel anlamda eTwinning öğretmenlerinin değil, aynı okuldaki öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin katılımlarını, çabalarını ve bağlılıklarını tanımak ve ödüllendirmek amacıyla başlatıldı.Söz konusu etiket için başvuru süreci Aralık 2017’de başladı ve Mart 2018’de sona erdi.

Başvuru sonuçlarına göre; Avrupa’da 1,212,Türkiye’de 179, Kayseri’de 3 okul  eTwinning Okul Etiketi  ile ödüllendirilmiştir.

İki bölümden oluşan başvuru sürecinden sonra,okulumuzun eTwinning Okul Etiketini kazandığını duyurmaktan mutluluk duymaktayız. Ödül kazanan okulumuz öncüdür ve aşağıda belirtilmiş olan alanlarda lider olarak tanınmıştır:

• Dijital uygulamalar
  • e-Güvenlik uygulamaları
  • Pedagoji alanında yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar
  • Çalışanların sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi
  • Çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi

2009 yılından beri ödüllü eTwinning projeleri yürüten ve başvuru kriterlerinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen okulumuz İngilizce öğretmenleri Zuhal Yıldırım, Fatma Baysal ve desteklerini esirgemeyen okul müdürlerimiz sayın Arif Sırrı Şirin’e ve Raci Ülke’ye , eTwinning projelerine dahil olan tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.