TED Kayseri Koleji Öğrencileri Erciyesspor’u Ziyaret Etti

TED Kayseri Koleji Harward’ın Türkiye’de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor
27 Mart 2014
30 Mart’ta Yapılacak Olan Yerel Seçimler Nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Tüm Okullar 31 Mart Pazartesi Günü Tatil Edilmiştir
28 Mart 2014

TED Kayseri Koleji Yabancı diller zümresi rehberliğinde öğrencilerimizin yılda bir kez çıkardığı TED INSIGHT İngilizce ve Almanca dergisi için öğrencilerimiz TED mezunu başarılı bir işadamı ile röportaj yapmak için,1986-1987 TED Kayseri Koleji mezunu, Erciyesspor Futbol Kulubü Başkanı, işadamı Ziya Eren’i ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz Ziya Eren ile röportaj yaptıktan sonra Erciyesspor Futbol takımı teknik direktörü Hikmet Karaman ve sporcularla birlikte spor tesisini gezdiler. Öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi .Bizlere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Sayın Ziya Eren’e teşekkür ediyoruz.