TED Kayseri Koleji Harward’ın Türkiye’de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor

25 Kent, 25 Kolej Projesi
27 Mart 2014
TED Kayseri Koleji Öğrencileri Erciyesspor’u Ziyaret Etti
27 Mart 2014

Yıldızlar Liderlik Programı
YGA Nedir?
YGA “Young Guru Academy”  kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır.
YGA’nın amacı; daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir gelecek için sosyal sorumlu liderler yetiştirmektir. YGA, 2000 yılında Türkiye’de kurulan uluslararası bir sivil toplum örgütüdür.
Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CEO’larının, yazarlarının, akademisyenlerinin ve sanatçılarının destek verdiği YGA, 11 haftalık online bir programda, ortaokul öğrencileri ile YGA’nın üniversitede okuyan lider koçları her gün online platformda buluşarak kitaplar, filmler, sözler, vakalar üzerine konuşurlar.
Ön başvuruyu geçen okulumuz 6. ve 7. sınıfından 13 öğrenci “YGA Yıldızlar Liderlik Programı” na kabul edilmişler ve Harward Business MBA öğrencileri ile birlikte, online liderlik programı ve sosyal sorumluluk projeleri çalışmalarını yürütmektedirler.