TED Kayseri Koleji İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimleri, Seçim Çalışmaları Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor

OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİMİZ SEÇİLDİ
31 Ekim 2014
8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE MOTİVASYON SEMİNERİ VERİLDİ
31 Ekim 2014

Cumhuriyet’in en büyük kazançlarından biri “ halkın kendi kendini yönetmek”  için temsilcisini seçme hakkıdır. Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde bütün öğrencilere bu hakkı öğretmek amacıyla“ okul öğrenci temsilcisi seçimi’ni uygulamaktadır.
Okulumuz da demokrasinin küçük yaşta öğretilmesi ve öğrenilmesi amacıyla her sınıf önce öğrenci temsilcisini seçer. Bu öğrencilerimiz okul temsilcisi adayı olarak okul hakkında yapacakları projelerini okul öğrencileriyle paylaşırlar. Renkli bir seçim süreci yaşanır. Okulumuzda ki tüm bloklara seçim sandıkları kurulur, öğrencilerimiz çalışmalarını beğendikleri adaylara oy verir.
Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.