OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİMİZ SEÇİLDİ

OKULUMUZ LİSE BÖLÜMÜNDE OKUL MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ
30 Ekim 2014
TED Kayseri Koleji İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimleri, Seçim Çalışmaları Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor
31 Ekim 2014

26.10. 2014 Pazar günü okulumuz konferans salonunda yapılan olağan kurul toplantısı ile yeni kurulumuzu oluşturduk. İlköğretim okulumuzun Okul Aile Birliği olağan kurul toplantısı ile bu öğrenim yılında bizlerle olacak birliğimizi seçtik. Toplantımız okul müdürümüzün velilerimize toplantının amaçlarını ve seçimin usulünü tanıttığı açılış konuşması ile başladı. Ardından gündem maddelerine göre geçen yılın çalışmaları sunuldu. Divan başkanını seçip sözü velilerimize bıraktık. Yeni OKUL AİLE BİRLiĞİ ÜYELERİMİZ velilerimizin oyları ile seçildi.

2014- 2015 Öğretim Yılında bizlere destek verecek yeni seçilen velilerimize başarılar diliyor; geçen yıl emek veren değerli velilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL İLKOKULU-ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ
2014-2015 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI