Koç EYP 1st School Session

11 Mayıs 2016
SHREK THE MUSICAL
12 Mayıs 2016

TED Kayseri Koleji Vakfı Lisesi Yabancı Dil Bölümü olarak, her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu yıl da ulusal ve uluslararası gençlik konferanslarına öğrencilerimizi yönlendirmeye devam ettik. Özel Koç Lisesi EYP Kulübü ve EYP Türkiye’nin organize etmiş olduğu  EYP 1. Resmi Okul Oturumu’na lise bölümü İngilizce öğretmenlerinden Ayşe Yeşim Yaman rehberliğinde 6 öğrencimiz katilmislardir. 9. sınıf öğrencilerimizden Sıla Yaren Hamurcu, Berru Taş, Ethem Doğan, Dilara Yavuz, Eylül Şahin ve Barış Orhan ‘ ın katıldığı konferans son derece verimli ve keyifli geçmiş; öğrencilerimiz EYP’nin (Avrupa Gençlik Parlamentosu ) genel amaçları doğrultusunda dünya ve ülke sorunlarına İngilizceyi etkin bir şekilde kullanarak çözüm önerileri getirmişlerdir . Kültürlerarası diyaloğu ve etkileşimi artırma ve önyargıları ortadan kaldırmaya yönelik hedefleri de olan konferans, gençlerin Avrupa ve dünyayı ilgilendiren temel ve güncel sorunları da bir parlemento ortamında İngilizce tartisabilme olanağı bulmuşlardır. Organizasyonda gerçekleşen Euroconcert etkinliğinde ögrencilerimizden Berru Taş, çaldığı piano eşliğinde “Skyfall” adli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni almıştır.