13 Eyl

Okulumuzda bu yıl 7. sınıflarımızda uygulanacak  olan BTEC, uluslararası bir mesleki yeterlilik ve uygulama programıdır. Bu program 7. sınıflarda haftalık iki ders saati olarak uygulanacaktır. Program kapsamında seçilecek olan alanda bir yıl boyunca öğrencilerimiz eleştirel düşünme, sorgulama, ayırt etme gibi yeteneklerini çeşitli ödevler ve uygulamalar sayesinde geliştirerek program bitiminde ise başarılı olan öğrencilerimiz gelecekte kendilerine fayda sağlayacak becerileri kazanacaklardır;  aynı zamanda almış oldukları sertifikayı yurt dışı üniversite  başvurularında kullanabileceklerdir. Bu programın tanıtımı kapsamında öğretmenlerimize 12 Eylül 2017 Salı gününde  gerekli bilgilendirme BTEC Eğitim Danışmanı Can MİNDEK tarafından verilmiştir.