12. SINIFLAR 2018 YGS HAZIRLIK DERS ÇALIŞMA VE SORU ÇÖZÜM KAMPLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

11. SINIFLAR 2019 YGS HAZIRLIK PROGRAMLARINA START VERDİK.
12 Eylül 2017
BTEC
13 Eylül 2017

Hayatlarının en önemli yılına giren 12. sınıf öğrencilerimiz hedeflerine doğru ilerlerken bu yolda öğrencilerimiz için okulumuz gerek psikolojik gerekse akademik yönden yoğunlaştırılmış bir eğitim programı yürütmektedir.

Zorlu sınav maratonunda “Erken kalkan yol alır” sözünü özümseyen okulumuz, ders çalışma ve soru çözüm kamplarına yaz döneminde başladı. Haftalık 14 saat aktif ders anlatımı, seri denemeler, birebir veli görüşmeleri, ödev takip formları, deneme sınavları sonrasında değerlendirme sistemi, SMM’de (Soru Müdahale Merkezi) çözülmeyecek soru kalmayacak prensibiyle hareket etmektedir.

Öğrencilerimizin hayallerindeki üniversiteye gitmeleri ve geleceklerini planlamaları konusunda her türlü fedakarlığa hazır olan okulumuz, bu zorlu süreçte tüm personeli ve imkanlarıyla öğrencilerimizin yanında olacaktır.