2017 TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI

EĞİTİM ÖĞRETİM DESTEĞİ KILAVUZU
10 Ağustos 2017
TED Okulları BTEC Uluslararası Mesleki Yeterlilikler Projesi
17 Ağustos 2017

Bu yıl ikincisi düzenlenen 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı, Geleceğin Yıldızları ile yapılan iş birliği doğrultusunda 3.-8. sınıflarda öğrenim gören TED öğrencileri için 3-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Uludağ Monte Baia Otel’de gerçekleştirilmiştir. Okulumuzdan 10 kız, 17 erkek öğrencilerimiz ile beden eğitimi öğretmenlerimiz Mustafa GÖÇER ve Çilem BAL eşliğinde 27 kişilik bir öğrenci grubumuzun kampa katılımı sağlanmıştır.
Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından yaz döneminde öğrencilerimizin ‘’TED’’lilerle bir arada olup yeni arkadaşlıklar kurmaları, öz denetim, liderlik ve takım çalışması gibi becerilerin yanı sıra İngilizce yeterliliklerini de geliştirmeleri hedeflendiğinde, söz konusu kampa öğrencilerimizin katılımlarını yürekten desteklemiş bulunmaktayız.
Yaşına göre gruplarda aktiviteler sırasında eğitmenlerle eğlenerek İngilizce; basketbol, futbol , tırmanış , langırt , masa tenisi gibi sporlarla ; alçak ip parkuru , flyin fox , örümcek ağı , Yakup’un merdiveni , çadır kurma , doğada güvenli ateş yakma , pusula kullanımı , orienteering gibi doğa etkinlikleri ; resim , müzik takım arkadaşlığı – liderlik , drama , dans , fotoğrafçılık , aşçılık gibi ilgi alanların özgü etkinlikler ve hoş geldin partisi , define avı ,yarışma gecesi , banker , kıyafet balosu , riziko gibi heyecan dolu etkinlikler ile geçen verimli bir yaz kampına bundan sonraki yıllarda da öğrencilerimizin katılımlarını dileriz.


Ansolon