1. SINIFLARIMIZIN CRAZY HAIR DAY HEYECANI

5. sınıflarımızın üçüncü İngilizce gösterisi “A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED!”
6 Haziran 2017
TED Genel Merkezi tarafından İngilizce öğretmenlerimize hizmetiçi eğitim semineri yapıldı!
6 Haziran 2017

1. Sınıf öğrencilerimiz birinci dönem öğrendikleri “Body Parts” konusunu tekrar ederken “Crazy Hair Day” (Çılgın Saç Günü) düzenlediler. İngilizce öğretmenlerimizin gözetiminde okulumuz Konferans Salonu’nda hazırlanan pistte yürüyüp tasarladıkları çılgın saçları arkadaşlarına sunan öğrencilerimiz, bir kez daha hem eğlenip hem öğrendiler.
Etkinlik bitiminde de sevdikleri şarkılar eşliğinde dans ettiler ve “I Love English” sloganlarıyla etkinliği bitirdiler. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.