5. sınıflarımızın üçüncü İngilizce gösterisi “A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED!”

7. Sınıf Dil günleri
6 Haziran 2017
1. SINIFLARIMIZIN CRAZY HAIR DAY HEYECANI
6 Haziran 2017

2 Haziran 2017 tarihinde 5. sınıflarımız  3. etkinliklerini sunmuşlardır.

“A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED!” başlığı altında arkadaşın ve arkadaşlığın  önemini “FRIENDS CREW “grubu akrostijleriyle anlatmışlardır. Canlandırdıkları dramayla arkadaşlığın her yaşta olan önemini “FRIENDSHIP DRAMA “grubu öğrencileri anlatmışlardır. “UMBRELLA “dans grubumuz dans gösterileriyle sahnemize renk katmışlardır.

“JEOPARDY “ adlı bilgi yarışmasında öğrencilerimiz 3 grup halinde Guines rekorları ile ilgili yarışmışlarıdır. Gösteride okulumuzda 2. yabancı dili olarak öğretilen Almanca dilinde de “KRABBEN SAMBA” adlı  şarkı ve danslarıyla hoş dakikalar yaşatmışlardır. Gösterimiz enerji dolu “SHAKE YOUR SILLIES OUT” şarkısı ve dans performansıyla  tüm seyircinin katılımıyla sona ermiştir.

Seyirciler tarafından çok beğeni gören bu harika gösteri için  sahne alan tüm öğrencilerimize , katılımlarından dolayı  velilerimize ve emeği geçen 5. sınıf İngilizce öğretmenlerimiz Fatma BAYSAL, Tülin GÜRBÜZ ÖZKAN, İlmiye KARAKİMSELİ  ve Almanca öğretmenimiz Çiğdem ERDEM’e  teşekkür ederiz .