“ZERO WASTE ZERO LOSS-SIFIR ATIK SIFIR KAYIP” ADLI e-TWINNING PROJEMİZ HAYATA GEÇİRİLDİ!

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Konulu Sertifikasyon Programı
13 Şubat 2022
“ALLAH, BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLÂL MARŞI YAZDIRTMASIN!”
15 Mart 2022

“Zero Waste Zero Loss-Sıfır Atık Sıfır Kayıp” isimli eTwinning projemiz, TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, Rauf Orbay Ortaokulu, Faik Reşit Unat Ortaokulu, İstanbul Kampüs Ortaokulu, Murat Kayhan Ortaokulu ve İspanya CEİP Santa Domingo-Zaragoza olmak üzere altı okul ortağı ile başlamıştır.

Projemiz; öğrencilerimizin “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları” (SKA) doğrultusunda belirlenen 17 eylemden yoksulluk, iklim değişikliği, çatışmalar gibi dünyamızın karşı karşıya olduğu ağır zorlukların bazılarını çözümlememiz için ortak bir plan ve gündem sağlamayı amaçlamaktadır.

Koordinatörlüğünü Fen Bilimleri öğretmenimiz Nazlıcan ÖZKUL ve Özlem BİLGİÇ’in yaptığı ve projeye dâhil olan öğrencilerimizin oluşturduğu eTwinning ekibi çalışmalarına başlamıştır.