“ALLAH, BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLÂL MARŞI YAZDIRTMASIN!”

“ZERO WASTE ZERO LOSS-SIFIR ATIK SIFIR KAYIP” ADLI e-TWINNING PROJEMİZ HAYATA GEÇİRİLDİ!
22 Şubat 2022
Montessori In My School e Twinning Projesi
25 Nisan 2022

TED Kayseri Koleji olarak İstiklâl Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümünde İstiklâl Marşımızın önemine ve değerine dikkat çekerken milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bu mücadelede emeği geçen tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle andık.

İstiklâl Marşımızın kabulü ve anma programımız kapsamında başta TED Kayseri Koleji olmak üzere Türkiye’nin 7 farklı bölgesi ve yavru vatandaki TED Okullarının (@tedronesans @tedsamsun @tedvankoleji @tedaliagakoleji, @tedmersinkoleji @tedbatmankoleji  @tedkuzeykibris @tedhataykoleji) katılımıyla oluşturulan videoda İstiklal Marşımızı tek bir yürek olarak okuduk. 5. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı İstiklâl Marşımızın yazılma sürecini anlatan canlandırma izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Törenimize katılan, emeği geçen tüm paydaşlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.