VR ile Uzaya Yolculuk

Hafta sonu kursları hakkında duyuru
27 Eylül 2019
SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU
8 Ekim 2019

21.yüzyıl dijital çağında teknolojiyi her alanda tasarlayacak, geliştirecek, üretecek ve üretilen teknolojiyi kullanabilecek insan gücünün eğitimi kaçınılmaz bir gerçektir. Çağımızda öğrencilerin; üst düzey düşünme becerilerine sahip, dünya problemlerini doğru hissederek eleştirel düşünen, yenilikçi fikirler üreten, çözüm üretme aşamasında doğru yöntem ve teknikler kullanan bireyler olması gerekmektedir. Bunun için okullarda teknolojiyi derslere uygun bir şekilde uyarlayarak planlayıp tasarlamak ve uygulamak gerekir. Bu kapsamda TED Kayseri Koleji Ortaokulu olarak Sanal Gerçeklik-VR (Virtual Realty) teknolojisini Fen Bilimleri derslerimize entegre ederek öğrencilerimizin kalıcı öğrenmeleri sağlanmıştır.