Hafta sonu kursları hakkında duyuru

8. Sınıf Öğrencilerimizin Velilerine Liseye Geçiş Sınavı (LGS) Hakkında Bilgilendirme
23 Eylül 2019
VR ile Uzaya Yolculuk
4 Ekim 2019

Sayın Velimiz,

Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu düşünceyle hafta sonu kurslarının (Cumartesi) açılması uygun görülmüştür. Buna göre;

1.Aynı saate denk gelmemesi şartıyla farklı alanlarda, en çok iki kursa kayıt yaptırılabilir.

2.Kurs kontenjanlarının sınırlı olması nedeniyle ücret ödeme tarihinin önceliği büyük önem taşımaktadır.

3.Kurslarımız, yeterli sayının sağlanamaması durumunda açılmayacaktır.

4.Kurslarımız Cumartesi günleri yapılacak, öğrencilerin hangi grupta olduğu, görevli kurs öğretmenleri ve kurs saatleri daha sonra duyurulacaktır.

5.Öğrencinin kursa kaydı yapıldıktan sonra branş değişimi ve para iadesi yapılmayacaktır.

6.Öğrencilerin kurslara geliş-gidişleri veliler tarafından sağlanacaktır.

7.Kurslara katılacak öğrencilerimizin kayıtları 04 Ekim 2019 Cuma  günü, saat 17.00’ye  kadar  yapılabilecektir.

8.Kurs ücretleri okulumuzun muhasebe birimine yatırılacaktır.

9.Ödemeye ilişkin ayrıntılı bilgi muhasebe biriminden alınabilir. Fiyatlara KDV dahildir.

10.Okulumuz İdaresi  tarafından yeni bir duyuru yapılmadığı sürece belirlenen takvime göre kurslar devam edecektir. Kurs takvimimizi saklamanızı önemle rica ederiz.

11.Kurs ile ilgili detaylı bilgi için İlkokul Müdür Yardımcısı  Ruveyda SOYIŞIK,Ortaokul Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI,Lise Müdür Yardımcısı Nadihan YOLGEÇTİ  ve Atatürk Spor Merkezi Sorumlusu Tuğba YOKSUL  ile  2306060-181-179-151-134’den  iletişime geçilecektir.