SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

VR ile Uzaya Yolculuk
4 Ekim 2019
Lise Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve 9. Sınıflar Veli Bilgilendirme Toplantısı
8 Ekim 2019

Rekreasyon faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin  spor bilincinin artırılması, yarışma ,takım kurma ve kaynaşmalarının sağlanması amacıyla  her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Sınıflar arası Voleybol Turnuvasını bu yıl da düzenledik.

9-10-11. sınıf öğrencilerimizin katıldığı ve Eylül ayında başladığımız turnuvanın finali Atatürk Spor Merkezimiz Şahap Sicimoğlu Salonunda gerçekleştirildi. Heyecanlı ve çekişmeli geçen turnuvanın  final müsabakası 11-B ve 11-E sınıfları arasında oynandı.

Çok renkli ,heyecanlı ve berabere giden maç karar setinde de uzatmaya giderek 11 B sınıfının üstünlüğü ile sona erdi.

Böyle güzel bir organizasyonda sınıflar seviyesinde takım kurarak,maç kazanma,maç kaybetme duygusunu yaşayan,fair-play bilincine sahip olarak müsabaka boyunca karşı takım arkadaşını alkışlayan,takım arkadaşına destek olan  tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.