TED OKULLARI 20. MÜDÜRLER TOPLANTISI

“OYNAYALIM-EĞLENELİM-ÖĞRENELİM” ADLI eTwinning PROJEMİZ HAYATA GEÇİRİLDİ!
12 Kasım 2021
TED KAYSERİ KOLEJİNDE ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE ÇAĞDAŞ EĞİTİM MEKANLARI
16 Aralık 2021

TED Genel Merkezi tarafından düzenlenen TED Okulları 20. Müdürler Toplantısı, uzun bir aradan sonra yüz yüze bir araya gelen TED Okulları Müdürleri ile okullarımızın mevcut durumlarının değerlendirilmesi ve ortak hedeflerin görüşülmesi amacıyla, 4-5 Aralık 2021 tarihlerinde TED Ankara Kolejinde gerçekleşti. Açılışta, Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN, TED Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU’nun elinden 15. yıl plaketini alarak 3. Bölge Müdürü olarak sorumlu olduğu bölge ile ilgili değerlendirmelerini sundu. 40 TED Okulunun katılımıyla verimli ve keyifli bir şekilde gerçekleşen organizasyon için Türk Eğitim Derneğine, sıcak ev sahipliğinden dolayı TED Ankara Kolejine, TED Okullar Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sayın Şule AKALIN’a ve TED Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU’na teşekkür ederiz.