“OYNAYALIM-EĞLENELİM-ÖĞRENELİM” ADLI eTwinning PROJEMİZ HAYATA GEÇİRİLDİ!

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROĞRAMI
11 Kasım 2021
TED OKULLARI 20. MÜDÜRLER TOPLANTISI
6 Aralık 2021

“Oynayalım-Eğlenelim-Öğrenelim” isimli eTwinning projemiz, TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Battalgazi Ortaokulu, Kurşunlu Tevfik Fikret Ortaokulu, Şehit Mehmet Erdoğan Ortaokulu, Vali Saffet Arıkan Bedük Ortaokulu olmak üzere altı okul ortağı ile başlamıştır.

Projenin amacı; sıradan yöntemlerin dışında web 2.0 araçlarının da yer aldığı dijital uygulamalar ve eğlenceli oyunların fen bilimleri dersindeki kazanımlara uyarlanarak dersleri öğrenci merkezli ve eğlenceli hale getirmektir. Ayrıca öğrencilerimiz süreçte görev bilinci kazanma, sorumluluk alma, sosyalleşme, takım halinde çalışma ve yaratıcı düşünme gibi birçok beceri kazanacaktır.

Koordinatörlüğünü fen bilimleri öğretmenimiz Nihal SOYAL’ın yaptığı ve projeye dahil olan öğrencilerimizin oluşturduğu eTwinning ekibi çalışmalarına başlamıştır.