TED Kayseri Koleji’nde Öğretmenler Günü Coşkusu

Hedeflerine Ulaşanlarla Hayalleri Olanlar Buluşuyor Etkinliğimiz Tamamlandı
23 Kasım 2020
“DIGITAL DISASTER MANAGEMENT” isimli e-Twinning projemiz hayata geçirildi !
30 Kasım 2020

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Töreni “salgın tedbir planı” doğrultusunda okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızla başlayan törenimizde Başöğretmen Atatürk’ün emanetine sahip çıkan, geleceğe ışık tutan, okulumuzda 5, 10, 15 ve 20. yılını dolduran öğretmenlerimize Vakıf Yönetim Kurulumuzun hazırladığı plaketler takdim edildi.

Türkiye’nin geleceğine yön veren en köklü eğitim kurumu TED çatısı altında  2020-2021 Öğretim Yılı’nda göreve başlayan idareci ve öğretmenlerimize rozetleri takıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen “Eğlenelim, Öğrenelim Yarışması” nda kazanan ilk üç öğretmenimize ödülleri verildi. Bu anlamlı gün sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek yapılan pasta kesimiyle anılarımızda yer edindi.

Cumhuriyetimizin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürüyen, çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren kıymetli öğretmenlerimize TED ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.