Hedeflerine Ulaşanlarla Hayalleri Olanlar Buluşuyor Etkinliğimiz Tamamlandı

TED MEŞALESİ TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZİN GELECEĞİNE IŞIK TUTMAYA DEVAM EDİYOR
13 Kasım 2020
TED Kayseri Koleji’nde Öğretmenler Günü Coşkusu
25 Kasım 2020

“ Hedeflerine Ulaşanlarla Hayalleri Olanlar”  etkinliği kapsamında okulumuzdan  mezun olan ve şu anda üniversitede okuyan öğrencilerimiz ile lise 9,10,11 ve 12 .sınıf öğrencilerimiz  online platformda bir araya geldi.
Okulumuz lise PDR Uzmanları tarafından düzenlenen ve üç oturumda gerçekleşen etkinliğimizde, mezun öğrencilerimiz; sınava hazırlık süreçlerinden ,hayallerine giden yolda izledikleri çalışma stillerinden, tecrübelerinden ve hayallerine ulaştıktan sonra neler yaptıklarından bahsetti, meslek hakkında ve iş imkanları hakkında bilgiler paylaştı.
Oldukça ilgi gören etkinliğimizde, okul PDR Uzmanlarımız  ve branş öğretmenlerimiz de mezun öğrencilerimize yönelttikleri sorularla öğrenimine devam eden öğrencilerimizin çalışma performanslarına ışık tutmalarına aracı oldular. Etkinliğimiz öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin soruları ve mezun öğrencilerimizin öğrencilerimize tavsiyeleri, öğretmenlerimize ise teşekkürleri ile tamamlandı.
Katılımlarından dolayı;
Kutay Almak,
Görkem Celal Aydın,
Betül Demirtaş,
Bekir Altıntaş,
Ali Engin Özkan,
Veli Emre Savaş,
İbrahim Furkan Özdemir,
Bengisu Kaynar,
Begüm Sıla Burak,
Alperen Armut,
Işınsu Coşkun,
Zekiye Baygın,
İrem Sibel Sipahi,
Oğuzhan Tanrıöven,
Ömer Can,
Deren Elif Özen,
Gökçe Burcu Karahan,
Gülben Güç ve
Denizhan Bayrı ’ya teşekkür ediyor ve tüm öğrencilerimize akademik kariyerlerinde başarılar diliyoruz.