TED KAYSERİ KOLEJİ TİYATRO TOPLULUĞUNA ÖDÜL YAĞMURU

10 Haziran 2014
İZMİR UZAY KAMPINDAYDIK…
12 Haziran 2014

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Özel Lisesi Tiyatro Topluluğu, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında, 27.05.2014 Salı günü Kayseri Şehir Tiyatrosunda, Francis Veber’in yazdığı ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Fatih AKI nın yönettiği “Salaklar Sofrası” adlı oyunla sahne aldı. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan oyunumuz, 05.06.2014 Perşembe günü düzenlenen festival ödül töreninde oyun, kostüm ödüllerini alırken; oyuncularımız Ufuk YILMAZ, Uğur AKPINAR ve Ahmet Buğra KELEŞ erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. Böylece, TED Kayseri Koleji sanatsal alandaki gelenekselleşmiş başarılarına bir yenisini eklemiş oldu.