MEŞALE’NİN IŞIĞINDA PARLAYAN OKUL TAKIMLARIMIZ DÜZENLENEN YEMEKTE BULUŞTU

9 Haziran 2014
TED KAYSERİ KOLEJİ TİYATRO TOPLULUĞUNA ÖDÜL YAĞMURU
12 Haziran 2014

Bozkırın eğitim yuvası olan TED Kayseri Koleji, kuruluşundan bugüne kadar 48 yıllık deneyimiyle spor başarılarına imza atarak geleceğe ışık tutmayı başarmıştır.
Okulumuz, yıllara dayanan tecrübesiyle , Mustafa Kemal’in yolunda saygılı, paylaşımcı, kendine güvenen, cesur, zeki ve kendisiyle barışık sporcular yetiştirmeyi ilke edinmiş ve bu misyonla birçok sporcu yetiştirmiştir.
2013-2014 öğretim yılında basketbol, voleybol, hentbol, kayak, masa tenisi, yüzme, futsal, kort tenisi, cimnastik, satranç ve çocuk oyunları branşlarında 320 sporcu ile okullar arası müsabakalara katılmıştır. Okul takımlarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da okul müzemizi kazandıkları başarılarla doldurmuşlar ve TED Meşalemizi başarılarıyla yakmaya devam edeceklerini göstermişlerdir.
09 Haziran 2014 Pazartesi günü okulumuzda düzenlenen yemekte bir araya gelen yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bir yılın mutluluğunu, başarısını ve yorgunluğunu paylaştılar.
Yemek sonunda okulumuz Genel Müdürü Sayın Arif Sırrı ŞİRİN ve İlkokul-Ortaokul Müdürü Sayın Raci ÜLKE öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi emeklerinden dolayı kutlayarak , hatıra fotoğrafı çektirdiler.