TED KAYSERİ KOLEJİ BURSA EMİNE ÖRNEK KOLEJİ ULUSAL FORUMU’NDAYDI

TED AİDİYETİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
6 Aralık 2013
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA İLİMİZDEKİ OKUL MÜDÜRLERİNE SEMİNER DÜZENLENDİ
6 Aralık 2013

Bursa Emine Örnek Koleji tarafından 29 Kasım – 02 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenen Ulusal Foruma, okulumuz Müzik Öğretmeni Eren TOKMAK rehberliğinde 8 öğrenciyle katıldı.

Oryantasyon, takım oluşturma çalışmaları, komite çalışmaları, genel kurul gibi aktivitelerden oluşan foruma TED Kayseri, TED İstanbul, Üsküdar Amerikan Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Turhan Tayan Anadolu Lisesi, İzmir Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi, Manisa Sosyal Bilimler Lisesi katıldı.

Sivil Hak ve Özgürlükler, Çevre, Avrupa Birliği, Kültür ve Eğitim, İnsan Hakları 1, İnsan Hakları 2, Dış İlişkiler, Nüfus ve Kalkınma komitelerinin olduğu forumda, öğrenciler bir araya gelerek ülke sorunlarına çözüm odaklı yaklaştı. Ardından sorunları komitelerdeki diğer delegelerle paylaşan öğrenciler, çözüm önerilerini taslak haline getirerek genel kurul oturumlarında sundu.

Öğrencilerimizin bireysel anlamda öne çıktıkları,güzel paylaşımlarda bulundukları bir gençlik forumu   oldu.