TAM DESTEK BURSU ORYANTASYON TOPLANTISI YAPILDI

İnteraktif Kariyer Atölyeleri Diş Hekimliği Oturumu Tamamlandı
6 Mart 2020
Bilim ve Teknoloji Haftası Birbirinden Güzel Etkinliklerle Devam Ediyor.
11 Mart 2020

Resmi liselerde eğitim gören maddi olanakları kısıtlı fakat akademik olarak başarılı öğrencilerin akademik ve psiko-sosyal takibinin yanı sıra, sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyecek nitelikte etkinlikler yapmayı amaçlayan tam destek bursu okulumuzda da bu yıl verilmeye başlamıştır.
Tam Destek Bursu kapsamında 07.03.2020 Cumartesi günü yapılan oryantasyon çalışması; TED Genel Müdürlüğü, Burslar ve Burslu Öğrenciler Müdürlüğü, Gelişim Komitesi üyeleri ,TED Kayseri Koleji Temsilciği, Okul yöneticileri, okul PDR birimi ,Tam destek burslu veli ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.
Çalışmanın akışında Gelişim komitesi tarafından yapılan etkinlikle öğrencilerin kaynaşması sağlanırken,burslu öğrenciler koordinatörlüğü süreç hakkında velileri bilgilendirerek ,soruları cevaplandırdı.
Oryantasyon çalışması düzenlenen yemeğin ardından tamamlandı.
TED ailesine katılan öğrencilerimize, yeni birer meşale oldukları bu süreçte başarılar dileriz.