İnteraktif Kariyer Atölyeleri Diş Hekimliği Oturumu Tamamlandı

2019-2020 Öğretim Yılı TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Liseye Geçiş Töreni ve Liseye Merhaba Balosu
6 Mart 2020
TAM DESTEK BURSU ORYANTASYON TOPLANTISI YAPILDI
10 Mart 2020

Okulumuz PDR Servisi tarafından, kariyer planlamalarında öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla düzenlenen “İnteraktif Kariyer Atölyeleri”nde, alanında uzman konuklarımız öğrencilerimizi bilgilendirerek sorularını yanıtlamaya devam ediyor.

5 Mart 2020 Perşembe günü, İnteraktif Kariyer Atölyeleri etkinliği 6.oturumu gerçekleştirildi.

PDR Uzmanımız Pınar OTÇIKIN tarafından açılan oturum, Atölyemizin konuğu Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem A. GÜRGAN’ın öğrencilerimize tanıtılması ile devam etti. Ardından, Prof. Dr. Cem A. GÜRGAN, mesleğin gerektirdiği özelliklerden, çalışma alanlarından, ülkemizdeki Diş Hekimleri ve çalıştıkları alanların oranlarından bahsetti. Ayrıca mesleği zorluklarına da değinerek, uzun yıllar çalıştığımızda vücudumuzda oluşabilecek deformasyonları paylaştı. Bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalışabilecekleri konusunda öğrencilerimize kıymetli tecrübelerini aktardı. Son olarak bölümün uzmanlık alanları hakkında öğrencilerimize bilgi verdi.

Programımız, öğrencilerimizi sorularının cevaplanması ile tamamlandı.

İnteraktif Kariyer Atölyeleri 6. Oturum etkinliğine katkılarından dolayı Prof. Dr. Sayın Cem A. GÜRGAN’a teşekkür ederiz.