Bilim ve Teknoloji Haftası Birbirinden Güzel Etkinliklerle Devam Ediyor.

TAM DESTEK BURSU ORYANTASYON TOPLANTISI YAPILDI
10 Mart 2020
Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası
11 Mart 2020

09-13 Mart 2020 tarihleri arasında devam eden Bilim ve Teknoloji Haftası’nda birbirinden farklı, bilim ve eğlence dolu çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
Tişört Boyama: Görsel Sanatlar öğretmenimiz rehberliğinde, Bilim Haftası ile ilgili görselleri beyaz tişörtlerine boyayan ve ardından oluşturdukları tasarımları tişörtlerini giyerek gösterme fırsatı bulan ortaokul öğrencilerimizin büyük bir hevesle katıldıkları bu etkinlik; yaparak ve yaşayarak öğrenmenin, fen, matematik ile sanatın buluşmasının güzel bir örneğini oluşturdu.

Mum Yapma Atölyesi: Fen Bilimleri öğretmenlerimiz rehberliğinde, 5. Sınıf öğrencilerimiz renkli mumlar tasarladılar. Üretirken de hayal güçlerini, yaratıcılıklarını keşfeden çocuklar verimli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Oryantring: Beden Eğitimi öğretmenlerimiz rehberliğinde, sorun çözme ve araştırma becerisi geliştirmek, okul mekanlarını amacına uygun kullanmak, zamanı verimli kullanmanın önemini kavramak amaçlarından yola çıkılarak 6. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen oyunda; 6 kişilik gruplardan oluşan 5 ekip yarıştı. Yarışmadaki tüm ekipler görevlerini heyecan ve mutlulukla yerine getirdi.