10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROĞRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 98.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI…
30 Ekim 2021
“OYNAYALIM-EĞLENELİM-ÖĞRENELİM” ADLI eTwinning PROJEMİZ HAYATA GEÇİRİLDİ!
12 Kasım 2021

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 83. yılında saygı ve minnetle andık. Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN’in Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde çalınan siren sesiyle birlikte başlayan törenimize okul müdürlerimizin saygı geçidiyle devam edildi.

Konferans salonundaki anma programımız Ortaokul Müdürümüz Sayın Canan YESBEK’in anlamlı konuşması ve Anaokulu Müdürümüz Sayın Alev ÇELİK ARSLAN’ın değerli paylaşımlarıyla başladı.  Programımız öğrencilerimizin görev aldığı, şiirler, zeybek gösterisi, okul koromuzdan Ata’mızı andığımız şarkılar ve Yıl 1938 canlandırması ile devam etti. “Onsuz Geçen 83 Yıl” konulu kompozisyon yarışması birincisi öğrencimizin kuvvetli kaleminden çıkan her sözcük salonda duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bizler de Ata’mızı, kurucusu olduğu okulda, O’na yakışır şekilde anmanın gururunu yaşarken TED Meşalesini daima Atatürk’ün izinde saygı, minnet ve gururla taşıyacağız.