Öğrencimiz Avrupa Gençlik Parlamentosu Avusturya Konferansına Katılacak

22 Ocak 2020
TED OKULLARI 3. BÖLGE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI OKULUMUZDA BAŞLADI
10 Şubat 2020

Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) 24’üncü Ulusal Seçim Konferansı, 13-16 Aralık 2019 tarihleri arasında yurtdışından gelen konferans yetkilileri ve Türkiye’nin prestijli okullarından gelen lise öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla okulumuz TED Kayseri Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirildi.  Resmi dili İngilizce olan konferansta dört üyeden oluşan bir jüri ekibi, program boyunca tüm çalışmaları izleyerek değerlendirmeler yapmış ve başarılı performans sergileyen delegeler seçilerek Türkiye’yi Avrupa’nın farklı noktalarında yapılacak olan Avrupa Gençlik Parlamentosu konferansında temsil etmeye hak kazanmıştır.

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerinden Serhat SEVAL 17-20 Nisan 2020 tarihleri arasında Avusturya’nın Viyana şehrinde gerçekleştirilecek olan EYP Ulusal Foruma seçilerek Türkiye’yi yurtdışında temsil etme şansını elde etmiştir. Öğrencimizi bu üstün başarısından dolayı tebrik ediyoruz.