TED OKULLARI 3. BÖLGE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI OKULUMUZDA BAŞLADI

Öğrencimiz Avrupa Gençlik Parlamentosu Avusturya Konferansına Katılacak
4 Şubat 2020
TED Kayseri Koleji Lise’si 2019-2020 2. Dönem Genel Yazılı Takvimi güncellenmiştir
11 Şubat 2020

TED Okulları 3. Bölge Müdürleri toplantısı 07 Şubat 2020 Cuma günü okulumuz ev sahipliğinde başladı.

TED Okullarında eğitim öğretim çalışmalarında birlikteliğin sağlanması, örnek proje ve uygulamaların paylaşılarak yaygınlaştırılması, yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ve plan-programların gözden geçirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek toplantıya, TED Ankara Koleji İlkokul Müdürü Sayın Melek KOCATÜFEK,TED Eskişehir Koleji Müdürü Sayın Esin KESKİN,TED Konya Koleji Müdürü Sayın Serdal ALAN,TED Polatlı Koleji Müdürü Sayın Muhittin KOÇAL,TED Sivas Koleji Müdürü Sayın Çetin ÖZDEMİR ve TED Kayseri Koleji Genel müdürü Sayın Arif Sırrı ŞİRİN katılıyor.