ÖĞRENCİLERİMİZ 2020 YGA ZİRVESİNDE

22 Ocak 2020
Öğrencimiz Avrupa Gençlik Parlamentosu Avusturya Konferansına Katılacak
4 Şubat 2020

YGA,Türkiye’de kurulan uluslararası bir sivil toplum örgütüdür. Türkiye’nin önde gelen CEO’ların, yazarların, akademisyenlerin ve sanatçıların destek verdiği YGA, her yıl öğrencilerle alanında isimli yapmış kişileri düzenledikleri zirvede buluşturuyor. Öğrenciler bu zirvede hem bakış açılarını değiştiriyorlar hem de öğrencilerin hayal ortakları ile tanışıp sohbet etmesine ortam sağlıyor.

YGA 2020 zirvesinde, hayal ortakları ve üniversite, lise öğrencileri hep beraber akıl ve kalbi birleştirdi. Zirvede,hayallerini gerçekleştirebileceklerinden, inovasyondan, yapay zekadan, bilim seferberliğinden bahsedildi.Zirveye bu yılda birbirinden farkı hayal ortakları katıldı.TED Genel Müdürü Sayın Sevinç Atabay’ında katıldığı 2020 zirvesine okulumuzdan ;Nilsu SARGIN,Barış ÖZGENÇ,İrem AYDEMİR,Rüzgar ERDİNÇ,Nefise ERKILIÇ,Görkem NURALAN katılmıştır.