KIŞ OKULU SÖMESTRE KAYAK KAMPIMIZ ÇOK EĞLENCELİ BAŞLADI

İlkokul İngilizce Dönem Sonu Etkinlikleri “End of Term Activities” Gerçekleştirildi
20 Ocak 2020
ÖĞRENCİLERİMİZ 2020 YGA ZİRVESİNDE
22 Ocak 2020

Kış sporları arasında en sevileni olan kayak, öğrencilerimizin sosyal ve bireysel gelişimlerine çok büyük katkısı olduğuna inandığımız bir spor dalıdır. Bu amaçla okulumuzda her yıl düzenlediğimiz kurslarımıza bu kış sezonunda bir yenisini daha ekledik.

Erciyes’in beyaz eteklerinde, birbirinden güzel pistlerinde öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kayak kampımız, 20-24 Ocak 2020 tarihleri arasında okulumuz Kayak Antrenörü Tuğba YOKSUL önderliğinde başladı.

Kayak Kampımızda, öğrencilerimiz kayak seviyelerine göre gruplara ayrılarak, sabah 2 ders ve öğleden sonra 2 ders olmak üzere toplam 4 saat gün boyu pistlerde hem eğitim almakta hem de eğlenceli vakit geçirmektedir. Amacımız kayak sporunu sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmektir.

Kampımızın son gününde öğrencilerimize yarışma düzenlenecek olup madalya ve sertifika töreni düzenlenecektir.

Tüm katılımcı öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.