MİLLİ MÜCADELE RUHUNU YAŞADIK.

Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Öğrencilerimiz Erciyes Üniversitesi Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Laboratuvarlarına Seminer Çalışması Ziyaretinde Bulundu
29 Kasım 2019
AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU OKULUMUZDA TOPLANIYOR
2 Aralık 2019

Türkiye’nin yakın tarihinde iz bırakan önemli şahsiyetleri yetiştiren ve 2016 yılında müzeye dönüştürülen tarihi “ Taş Mektep” Kayseri Lisesi binasında yer alan Milli Mücadele Müzesini ziyaret ettik.

Okulumuz  11.Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen gezimizde  öğrencilerimiz Kurtuluş Savaşı tarihini ve dönemin Kayseri yaşantısını  yakından tanıma fırsatı buldu. Müze yetkilisi tarafından müze tarihçesi anlatıldı.

Tarihe ışık tutan müze ziyaretimizde öğrencilerimiz  Milli Mücadele ruhunu yoğun duygularla yaşayarak izlenimlerini birbirleri ile paylaştı.