İlkokul İngilizce Dönem Sonu Etkinlikleri “End of Term Activities” Gerçekleştirildi

TED KAYSERİ KOLEJİNDE KARNE HEYECANI
17 Ocak 2020
KIŞ OKULU SÖMESTRE KAYAK KAMPIMIZ ÇOK EĞLENCELİ BAŞLADI
22 Ocak 2020

TED Kayseri Koleji İlkokulu öğrencilerimiz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini başarılı ve mutlu bir şekilde tamamladılar. Bunu kutlamak adına İlkokul etkinlik salonununda End of Term Activities- Dönem Sonu Etkinlikleri yaptılar. Birinci sınıflarımız “Mask Party” yaparak öğrendikleri hedef cümlelere STEP back/forward oyunuyla cevap verdiler. İkinci sınıflarımız “Raz Kids & Dojo Certificates and Dance” etkinliğiyle dönem boyunca öğrendikleri şarkıları söyleyerek dans ettiler ve sertifikalarını aldılar. Üçüncü sınıflarımız her şube bir renk teması seçerek giyindi ve eğlenceli parti şapkaları tasarladılar. Daha sonra “Certificates Party” düzenleyerek derste öğrendikleri “WH Question” yapılarıyla soru cevap aktivitesi yaptılar ve ClassDojo ve Raz Kids sertifikalarını aldılar. Dördüncü sınıflarımız okudukları hikâye kitabını kostümlerle canlandırarak “Fat Cat’s Busy Day Drama, ClassDojo Certificates and I’m Gonna Catch You Dance” etkinlikleriyle eğlenerek dönemi kapattılar.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz!

Happy Holidays!