İNTERAKTİF KARİYER ATÖLYELERİMİZDEN ECZACILIK FAKÜLTESİ OTURUMU TAMAMLANDI

6 Aralık 2019
ÖĞRENCİLERİMİZ YGA (YOUNG GURU ACADEMY) 2020 ZİRVESİNDE
13 Aralık 2019

Okulumuz PDR Servisi tarafından, kariyer planlamalarında öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla düzenlenen “İnteraktif Kariyer Atölyeleri”nde, alanında uzman konuklarımız öğrencilerimizi bilgilendirerek sorularını yanıtlıyor.

Program kapsamında 11 Aralık 2019 Çarşamba günü, İnteraktif Kariyer Atölyeleri etkinliği 3.oturumu gerçekleştirildi.

Programın başında atölyemizin konuğu Okulumuz Mezunu Prof. Dr. Betül YERER AYCAN, PDR Uzmanımız Pınar OTÇIKIN tarafından öğrencilerimize tanıtıldı. Prof.Dr. Betül YERER AYCAN; Eczacılık Fakültesi, bölüm mezunlarının hangi alanlarda çalışabilecekleri, çalışma şartları, ülkemizde bulunan eczacılık fakülteleri ve işleyişleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi, kıymetli tecrübelerini aktardı. Kariyeri boyunca kişisel öğrenme stiline uygun ve verimli şekilde çalışarak ilerlediğini belirten Betül YERER AYCAN, düzenli çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Atölye çalışmamız, öğrencilerimizi sorularının cevaplanması ile tamamlandı.

İnteraktif Kariyer Atölyeleri 3. Oturum etkinliğine katkılarından dolayı Sayın Betül YERER AYCAN’a teşekkür ederiz.