HAMİ PROJESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

3 Aralık 2019
İNTERAKTİF KARİYER ATÖLYELERİMİZDEN ECZACILIK FAKÜLTESİ OTURUMU TAMAMLANDI
12 Aralık 2019

13 Aralık 2018 Perşembe günü, kardeş okul Şehit Üsteğmen Ümit Bekem İlkokulu ile başlattığımız hami projesinin bu yılki adımı “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılında Spor Her Yerde” 04.12.2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

1.sınıf öğrencilerine yönelik yapılan çalışmada öğrenciler, basketbol oynayarak ısınma çalışmalarını tamamladıktan sonra dans eğitimleriyle eğlenceli dakikalar yaşadılar. Oldukça mutlu oldukları gözlemlenen öğrenciler ,yemeklerini yedikten sonra projenin bir sonraki basamağında görüşmek üzere okullarının yolunu tuttular.

Projede desteğini esirgemeyen okul idarecilerimize, emeklerinden dolayı beden eğitimi öğretmenlerimize ve lise pdr birimine teşekkürlerimizi sunarız.