İNTERAKTİF KARİYER ATÖLYELERİ 1.OTURUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Ekim 2019
eTWINNING AVRUPA KALİTE ETİKETİ LEVHASI ve SERTİFİKASI ÖDÜL TÖRENİ
18 Ekim 2019

15 Ekim 2019 Salı günü, İnteraktif Kariyer Atölyeleri etkinliği 1.oturumu gerçekleştirildi.

Programın başında atölyemizin konuğu Yüksek Mimar Eda VELİBAŞOĞLU, PDR Uzmanımız Pınar OTÇIKIN tarafından öğrencilerimize tanıtıldı. Sayın VELİBAŞOĞLU; Mimarlık mesleğinin önemi, çalışma şartları, çalışma sahasının genişliği, iç mimarlık ve mimarlık arasındaki farklar konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Atölyenin devamında mesleğin gerektirdiği kişilik özelliklerini ve disiplinler arası iletişimin ne kadar önemli olduğunu paylaşan Eda VELİBAŞOĞLU, öğrencilerin üniversite tercihlerinin, yurt dışı bağlantıları üzerindeki etkisine değindi.

Atölye çalışmamız, saha içerisinde kullanılan bilgisayar programlarının gösterilmesi ve tasarım örneklerinin paylaşılması ile tamamlandı.

İnteraktif Kariyer Atölyeleri 1. Oturum etkinliğinin gerçekleştirilmesinde büyük emek veren PDR Servisine, etkinliğe destek olan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize atölye ortamında oldukça yararlı paylaşımlar yapan Sayın Eda VELİBAŞOĞLU’na teşekkür ederiz.