eTWINNING AVRUPA KALİTE ETİKETİ LEVHASI ve SERTİFİKASI ÖDÜL TÖRENİ

18 Ekim 2019
4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİZN “ FLY A KITE” PROJE SUNUM ETKİNLİĞİ
18 Ekim 2019

2009 yılından itibaren Kayseri’de ilk olarak eTwinning projelerini başlatan ve başarılı bir şekilde yürüten okulumuz şimdiye kadar birçok Ulusal ve Avrupa Kalite etiketleriyle ödüllendirilmiş ve “eTwinning School” (eTwinning Proje Tabanlı Okul) ödülünü almaya hak kazanmıştır.

2018 yılında İngilizce öğretmenlerimiz Zuhal YILDIRIM(emekli öğretmen), Fatma BAYSAL ve Seda YILDIZ DEMİR tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle eTwinning çalışmalarının yürütüldüğü okulumuzda verilen eTwinning Kalite Etiketi Levhası, öğretmenlerimize verilen Avrupa Kalite Etiketi & Ulusal Kalite Etiketi Sertifikalarıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ödüllerimizi topladık. 17 Ekim 2019 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştiren törende Ortaokul Müdür Yardımcımız Sayın Mustafa KOCA ve İlkokul Müdür Yardımcımız Sayın Ali BAYKAL’ın da katılımlarıyla ödüllerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ tarafından idarecilerimize ve öğretmenlerimize takdim edildi. Tören sonrası Müdürlerimiz Sayın Arif Sırrı Şirin, Sayın Raci Ülke ve Sayın Namık Kavraal okulumuzda öğretmenlerimizi tebrik ettiler. Başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, projelerimizde desteğini esirgemeyen idarecilerimize teşekkür ederiz.