OKULUMUZ KOCASİNAN KAYMAKAMINI AĞIRLADI

17 Ekim 2019
İNTERAKTİF KARİYER ATÖLYELERİ 1.OTURUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Ekim 2019

Kocasinan Kaymakamız Sayın Hüseyin KARAMEŞE okulumuzu ziyaret etti.  Okulumuzun bölümlerini gezen, farklı kademelerde öğrencilerimizle sınıf içerisinde sohbet eden Sayın KARAMEŞE, öğrencilerimize okuma alışkanlıkları, beslenme düzenleri ve bahçe oyunları hakkında tavsiyelerde bulundu. Ziyaret esnasında kendisine yöneticilerimiz tarafından okulumuzun fiziki ve genel yapısı hakkında bilgi verildi.   Sayın KARAMEŞE, sohbetleri esnasında Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan Türk Eğitim Derneği’ne bağlı 53 yıldır Kayseri’de faaliyet gösteren TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları’nın geleneği olan köklü bir eğitim kurumu olduğunu, yabancı dil eğitiminde başarılara imza attığını belirterek,  çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti.