8. Sınıf Öğrencilerimizin Velilerine Liseye Geçiş Sınavı (LGS) Hakkında Bilgilendirme

Öğrencimiz Uygar ARAS Avrupa Gençlik Parlamentosu Konferansına Katıldı
23 Eylül 2019
Hafta sonu kursları hakkında duyuru
27 Eylül 2019

Rehberlik öğretmeni Emre Türkaslan ve Ölçme Değerlendirme Uzmanımız Şeyda Sevinç tarafından 8.sınıf velilerimize Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıda sınavın uygulanması, puanlanması ve yerleştirme süreci tanıtılmış bu süreçte rehberlik ve ölçme değerlendirme birimlerinin yapacağı çalışmalar anlatılmış, lisemizin bursluluk sistemine ilişkin bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca sınav sürecinde öğrencilerimizin yaşayacağı stres ve kaygı düzeyini en az indirebilmek adına velilerimizin okul dışında yapabileceklerine ilişkin bilgi verilmiştir. Sunumun ardından sınıflarda velilerimiz ile öğretmenlerimiz  tanışarak etkinliğimiz sonlanmıştır.