29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 98.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI…

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI İLKOKULU – ORTAOKULU 2021-2022 YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖDÜL YÖNETMELİĞİ (AKADEMİK)
28 Ekim 2021
10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROĞRAMI
11 Kasım 2021

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 98. yılını ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz kampüsü tören alanında pandemi kuralları çerçevesinde  gerçekleştirilen Çelenk Sunma, konferans salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. Yıl Özel Kutlama Törenimize; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof.Dr.  Ömer ÖZBAKIR, Vakıf Yönetim Kurulu üyelerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. Yıl Özel Kutlama Töreni’miz;  saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, TED Meşalesinin gözünden  günün anlam ve önemini anlatan konuşma ile devam etti. Tören programımızda “Cumhuriyet” teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı, tiyatro, halk oyunları, orkestra ve  koro gösterileri tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi. Programımız toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Emek, katkı ve işbirliklerinden dolayı tüm TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları öğrenci ve öğretmenleri ile yoğun katılımları ve eşlikleriyle bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 98. Kuruluş Yıldönümü’nü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Tüm TED Ailesinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.