11 Oca

Okullarda zorbalığın görülme sıklığı son yıllarda artış göstermekte ve birçok öğrencinin de bu olaylarla bir şekilde karşı karşıya kaldıkları bilinmektedir. .TED Kayseri Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmenimiz Zeliha AKSOY tarafından Aralık ayı boyunca  sınıflarda öğrencilerimize uygulamalı  olarak ‘’Zorba Olma, Hoşgörülü Ol’’ etkinliği düzenlemiştir. Daha sonra öğrencilerimiz canlandırma yaparak konuyla ilgili farkındalık kazanmışlardır.

10.01.2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda rehber öğretmenimiz tarafından 5-6-7.sınıf öğrencilerimize akran zorbalığı, akran zorbalığının çeşitleri, zorbalıkla baş edebilmek için neler yapılması gerektiği ( fiziksel, sözlü, psikolojik ve siber zorbalık) ile ilgili bilgilendirme yapılarak konu ile ilgili videolar izletilmiştir. Öğrencilerimizin farkındalıklarının arttığı,oldukça verimli geçen bu etkinliklerde emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.