18 Ara

“Biz her şeyi gençliğe bırakacağız… Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.” Mustafa Kemal ATATÜRK

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 13 Kasım Perşembe günü, Şehit Üsteğmen İlkokulunda  başlatılan ve sürdürülecek olan proje ,Lise PDR uzmanları Merve YILMAZ ve Pınar OTÇIKIN rehberliğinde,Lise Resim öğretmeni Fatma Türköz’ün Ebru Sanatı eğitimiyle ve gönüllü öğrencilerin akran rehberliğiyle başladı.

Sosyal olanakları kısıtlı olan öğrencilere, resim ve müzik derslerinde yardımcı olacak ,çeşitli araç-gereçleri ve enstrümanları  yakından tanımalarını amaçlayan projenin ilk etabında resim öğretmenimiz tecrübelerini aktarırken , öğrencilerimiz de bu süreçte emeklerini esirgemedi.

Öğrenirken eğlenen ve paylaşmanın ışıltısı gözlerinden okunan öğrencilere desteklerinden dolayı okul yöneticilerimize , emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize ve projeye gönül veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.