25 Şub

TED Gaziantep Kolejinin, Türkiye geneli  TED Okulları arası düzenlediği ‘’ Kendi TED Sloganını Resfebe Yöntemi ile Oluştur” başlıklı yarışmada toplam 5 dereceden 2’sini okulumuz almıştır. Öğrencilerimiz cümlelerin sadece kelimelerle değil resimlerle de anlatmanın mümkün olduğunu kanıtladılar. Sabır ve emek isteyen yarışmada  Ortaokul öğrencilerimizden Barış TOMBUL  yarışmada 2.lik ödülü (Sloganı  ‘’Türk Eğitim Derneğinde Azmimizin Melodisi Meşalemizin Ateşi’’) , Ceylin KÜÇÜK  de  (Sloganı ‘’Atatürk Evlatlarının Çağdaş Okulu’’)   mansiyon ödülü alarak dereceye girmişlerdir.

Öğrencilerimize,Zeliha AKSOY  (zeka oyunları eğitmeni, ortaokul rehber öğretmenimiz) ve Nadire KOÇ (satranç ve zeka oyunları eğitmenimiz) danışmanlık yapmıştır.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.